STEFAN BANICA JR. VREA COPII CU LAVINIA, DAR N-O IA DE NEVASTA

by Sida Voicu

După două căsnicii eşuate, Ştefan Bănică jr (46 de ani) pare să fi dezvoltat o alergie la verighete. În cercul său de prieteni se vorbeşte că, deşi în viaţa lui a intrat o nouă femeie, Lavinia Pârva, cântăreţul scuipă-n sân când vine vorba de căsătorie, pentru că s-a săturat de făcut şi desfăcut acte ori de schimbat buletine în care să scrie că e când însurat, când burlac. Însă faptul că nu se vede mergând iar la Starea Civilă nu-l împiedică să se viseze din nou tată, scrie libertatea.ro.

În cercul lui de prieteni se vorbeşte că Bănică jr nu mai vrea să audă de însurătoare tocmai de teama unui nou mariaj eşuat. Degeaba pledează Lavinia pentru oficializarea relaţiei, chiar şi în secret, în afara ţării – cum, de altfel, a procedat Bănică şi cu Andreea -, degeaba părinţii ei fac presiuni, spunând că vor s-o vadă mireasă… Cel puţin deocamdată, cântăreţul e neînduplecat.

“Ştefan nu se va însura cu Lavinia şi nici cu altcineva. Cel puţin aşa gândeşte în acest moment. Nu mai vrea acte, pentru ca apoi să ajungă iar la divorţ. Lavinia şi-ar fi dorit, normal, să devină doamna Bănică, mai ales că părinţii ei o vor măritată şi femeie la casa ei”, a mărturisit pentru Libertatea o cunoştinţă a actorului.

Ca să-şi împace într-un fel iubita, Bănică a făcut totuşi un gest care duce relaţia lor la un alt nivel: i-a dăruit un inel cu diamante. Inel despre care Lavinia a declarat, într- o emisiune TV: “Este un simbol pentru legătura noastră sufletească”.

Abia după asta, frumoasa brunetă a depus armele şi s-a împăcat cu statutul de iubită… şi atât. Recent, a recunoscut, tot la TV, că ea şi Ştefan nu se vor căsători în acest an, fără a oferi însă alte detalii.

Şi alte gesturi ale lui Bănică jr i-au dat Laviniei siguranţa că acesta va rămâne lângă ea mult şi bine. Interpretul a mers la Timişoara, să-i cunoască părinţii, şi i-a mărturisit că-şi doreşte un copil cu ea. Copil pe care, se pare, vedeta e dispusă să i-l dăruiască în viitorul apropiat.

Facebook Comments