Start în campania abonamentelor, la UTA! Hora prezintă noul echipament

by Sorin Haut

De astăzi, de la ora 11, vechii abonați ai clubului UTA își pot procura abonamente pentru stagiunea 2020-2021 a Ligii 1!  De vineri, campania se deschide și pentru restul fanilor care pot ajunge la noua arenă „Francisc Neuman”, dar și pentru cei care doresc să-și prenoteze un loc online. În acest context, Suporter Club UTA a formulat un mesaj de mobilizare pentru susținători:

„Dragi suporteri, dragi arădeni

Clubul UTA a anunțat pentru mâine demarararea campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2020-2021. Dincolo de mândria oricărui suporter de a fi abonat al clubului pe care îl susține, contextul pe care îl traversăm face ca în acest moment achiziționarea unui abonament să fie mult mai importantă decât de obicei.

Suntem conștienți că e un efort pentu fiecare dintre noi să investim o sumă de bani fără a avea parte, pe moment, de beneficiul de a ne vedea echipa pe stadion. Însă devotamentul pentru clubul pe care îl iubim precum și onoarea de a ne rezerva un loc în noua noastră casă, pe care o așteptăm de mai bine de 6 ani, sunt resorturi care, credem noi, ne pot determina să facem acest sacrificiu. Pentru că, până la urmă, dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală.

E timpul ca fiecare dintre noi să dovedească prin fapte eticheta de „utist” și, de ce nu, de „arădean”. Haideți să răspundem pozitiv acestui apel, cu atât mai mult cu cât trăim momente care ne îndeamnă în sfârșit la optimism, după atâtea încercări. Să ne revedem în curând la intrarea în stadion, arătând cu mândrie abonamentul, această carte de vizită a oricărui suporter. O merită UTA, dar o merităm și noi cu toții. Pentru noi doar UTA contează!”

Altfel, UTA a optat pentru Liga 1 tot la echipamente marca Saller. Cel „alb-roșu” a fost îmbrăcat deja de patru dintre jucători pentru o sesiune de poze, efectuată pe gazonul de pe „Francisc Neuman”. Ioan Hora a oferit şi o fotografie pe contul personal de Instagram, iar cel mai probabil astăzi clubul va face o prezentare oficială cu ocazia conferinței de presă de dinaintea meciului de sâmbătă, cu Viitorul.

Facebook Comments