Stă UTA pe un butoi cu pulbere?! Dinspre club vin precizări legate de vehiculatul scandal din vestiar

by Sorin Haut

În presa centrală, mai exact pe gsp.ro, au apărut în weekend informații că la UTA este mare scandal! Antrenorul Ilie Poenaru ar fi pierdut vestiarul și mulți jucători nu îl mai agreează pentru duplicitatea sa, între jucători există conflicte majore, iar unii dintre ei sunt nemulțumiți de faptul că nu joacă, cel mai bun exemplu fiind olandezul Ubbink. În urma informațiilor apărute, albanezul Idriz Batha și olandezul Desley Ubbink, doi dintre jucătorii importanți dar care au rămas datori față de echipă și suporteri în acest start de sezon, au dorit să lămurească lucrurile, pentru site-ul oficial al clubului:

Batha: “A fost o surpriză neplacută, nu pot să accept așa ceva. Nu știu cine a scris articolul sau de ce ar avea motiv să o facă. Nu am nicio problemă cu antrenorul, nici el nu are cu mine, toată lumea știe asta. Suntem împreună și suntem concentrați de fiecare dată. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră și să lăsăm acești jurnaliști să scrie ce vor, noi nu avem nicio problemă unul cu celălalt. Cum poate cineva să scrie că eu nu am jucat din cauză că am o problemă cu antrenorul când eu eram suspendat? Nu este nicio problemă în vestiar, trebuie să rămânem uniți în continuare până la sfârșitul sezonului.”

Ubbink: “Nu știu de unde au apărut astfel de cuvinte, dar eu nu am spus așa ceva și nici nu am fost nervos că nu am jucat. Știam de la începutul săptămânii și eram ok cu chestia asta, plus că reveneam după o mică accidentare. Nu înțeleg de ce vor să înceapă un scandal, dar eu nu am spus asta niciodată. Cred că e mai ușor să se folosească de numele meu acuma pentru că eram în situația de a pleca și nu am jucat titular ultimele două meciuri. Nu sunt prost să vorbesc cu alți jucători să dinamitez vestiarul, eu doresc tot binele clubului și echipei chiar dacă nu sunt eu, îmi doresc ca echipa să câștige. Nu cred ca este nicio tensiune în vestiar. Normal, tot timpul vor exista jucători nemulțumiți că nu joacă, dar așa e fotbalul. Puteți vedea că suntem în creștere. Cu Rapid meritam mai mult, dar nu este niciun fel de tensiune în vestiar.”

Ilie Poenaru a avut o și el o reacție promptă pe acest subiect: De când am venit la această echipă, nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni. Nu sunt un tip conflictual, mie îmi place disciplina. Nu știu cine vrea să ne destabilizeze, dar n-o să reușească, pentru că am un vestiar puternic. Suntem în creștere și vreau să le transmit celor cărora nu le convine ce fac eu sau nu sunt de acord cu principiile mele că pot să plece! Cine e frustrat poate să plece! Nu a existat niciun conflict cu absolut nimeni. Eu am o relație extrem de deschisă cu Ubbink. Așa cum o am și cu restul jucătorilor. Este adevărat că am avut o discuție față-n față cu el și i-am transmis ce am avut de transmis. La fel, el mi-a spus ce-și dorește și cum se prezenta situația lui în momentul respectiv. Nu vreau să intru în detalii, pentru că a fost vorba de o discuție privată. Eu am discuții deschise cu jucătorii mei, comunicăm și încercăm să reglăm situația. Așa a fost și acum când am discutat cu el și nu a fost absolut niciun conflict”, a declarat Poenaru.

Facebook Comments