Sportivii de la CSȘ Gloria Arad s-au remarcat la lupte greco-romane și gimnastică

by Sorin Haut

Cupa “Drobeta” la lupte greco-romane organizată zilele trecute de vicecampionul mondial de lupte, Ionel Pușcașu, a consemnat rezultate bune pentru CSȘ Gloria Arad. Competiția a fost una foarte puternică și a adunat la start aproximativ 200 de sportivi din cinci țări. Pentru clubul arădean a punctat, prin prezența pe podium, Vasile Corlaci (U12), argint în cadrul categoriei 46 de kilograme. Au mai participat Ionatan Petrovici, Vlad Petrean, Dominik Kasa, George Anca și Ianis Bacalu. Sportivii sunt pregătiți de profesorii Răzvan Codrean, Ovidiu Burghelea și Ioan Coste.

Vasile Corlaci, medalie de argint la Cupa “Drobeta”

Doi sportivi ai secției de gimnastică din cadrul Clubului Sportiv Școlar Gloria Arad, Darius Andrei Roșu și Cristian Pintea (foto), antrenați de profesorul Gabriel Haș, au participat, zilele trecute, la Campionatul Național individual și pe aparate al juniorilor I și II, desfășurat la Complexul Olimpic Izvorani. Chiar dacă nu au izbutit să urce pe podium, gimnaștii de la CSŞ Gloria au lăsat o bună impresie, bifând două locuri 5, la sol și bară fixă, două locuri 7, la sol și cal cu mânere şi două locuri 8, la sărituri și individual.

Secția de gimnastică face înscrieri pentru începători

În altă ordine de idei, secția de gimnastică artistică din cadrul CSŞ Gloria Arad face înscrieri pentru grupele de începători, băieți (5-7 ani). Cei interesaţi de practicarea acestei discipline sportive sunt aşteptaţi de profesorii Gabriel Haș (telefon: 0741.182285) şi Claudia Fărcuțiu (telefon: 0732.559724), zilnic, de luni până vineri, la sala de Gimnastică „Emilia Eberle”, situată în incinta Stadionului Gloria.

Facebook Comments