Spania – România 1-0, cu utiştii Miculescu şi Isac titulari

by Sorin Haut

Selecţionata României a fost învinsă de echipa Spaniei, cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, pe Stadionul FK Rad din Belgrad, în Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-19 din 2020. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Borja Sainz Eguskiza (11). Utiştii Miculescu şi Isac au fost titulari, primul schimbat după o oră de joc, iar al doilea integralist.

Selecţionerul Laurenţiu Roşu a aliniat echipa: Răzvan Ducan – Alexandru Sîrbu, Radu Drăguşin, Gabriele Boloca, Andrei Dumitrescu (căpitan) – Damian Isac, Darius Ghindovean (Alexandru Negrean, 46) – Călin Popescu (Salvatore Marrone, 46), David Miculescu (Leonard Mitruscsak, 60), Cristian Dumitru (Aurel June, 78) – Luis Niţu (Louis Munteanu, 68).

În celălalt meci al grupei, Serbia a surclasat Lituania cu 8-0. România a terminat la egalitate cu Serbia în prima sa partidă. Spania ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de Serbia, 4 puncte, România, 1 punct, Lituania, 0 puncte. În ultima etapă, pe 14 octombrie, la Belgrad vor avea loc partidele Lituania – România şi Serbia – Spania.

În turul de elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe preliminare şi cea mai bună formaţie de pe locul al treilea, cărora li se alătura Portugalia.

La Campionatul European Under-19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele şapte câştigătoare ale grupelor din turul de elită, împreună cu echipa gazdă, Irlanda de Nord.

AGERPRES

Facebook Comments