SOTUL CANTARETEI PINK, OPERAT PENTRU A SAPTEA OARA LA COLOANA VERTEBRALA

by Cosmin Mihuta

Motociclistul profesionist Carey Hart, soţul cântăreţei americane Pink, se află în convalescenţă, după ce a suportat, marţi, o a şaptea intervenţie chirurgicală la nivelul coloanei vertebrale.

Carey Hart, operat de mai multe ori din cauza accidentărilor suferite în cariera lui de motociclist profesionist, a fost externat la 24 de ore după acea intervenţie chirurgicală şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu, informează dailymail.co.uk.

Hart, în vârstă de 38 de ani, a publicat miercuri pe reţeaua Instagram o fotografie care îl prezintă pe sportiv întins pe spate în pat şi ţinând cu o mână o ceaşcă cu ceai. Fotografia este însoţită şi de un text, în care motociclistul îi mulţumeşte soţiei sale.

„E atât de bine să fii acasă. E o nebunie – în urmă cu mai puţin de 24 de ore am fost operat şi în urmă cu o oră am ieşit din spital. Îi mulţumesc medicului Bray pentru treaba minunată pe care a făcut-o şi îţi mulţumesc ţie, Pink, pentru faptul că eşti o soţie minunată. Să înceapă convalescenţa!”, a scris Carey Hart.

Cu o zi înainte, Carey Hart publicase o altă fotografie, care îl prezenta pe patul de spital. Imaginea era însoţită de următorul text: „Mă doare, dar îmi va fi mai bine, în curând. De acum înainte lucrurile nu au altă posibilitate decât să se amelioreze”.

Sportivul sperase că o altă operaţie – cea de-a şasea – pe care suportat-o cu puţin timp înainte de Crăciun urma să fie ultima.

Pink şi Carey Hart s-au cunoscut la ediţia din 2001 a cursei de motociclete „X Games” din Philadelphia. Carey Hart şi cântăreaţa Pink, în vârstă de 34 de ani, al cărei nume real este Alecia Moore, s-au căsătorit în ianuarie 2006. Cei doi au împreună o fiică, Willow, care s-a născut pe 2 iunie 2011.

 

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/life-inedit/sotul-cantaretei-pink-operat-pentru-a-saptea-oara-la-coloana-vertebrala-12121660

Facebook Comments