Soția solistului de la Linkin Park, victima hackerilor după decesul acestuia

by Dana B.

Soția solistului de la Linkin Park a fost victima hackerilor la doar câteva ore după ce Chester Bennington și-a pus capăt zilelor. Pe contul de Twitter al lui Talinda Bennington au apărut mai multe mesaje scandaloase, printre care și unul în care scria că „ea l-a împins” să se sinucidă, relatează Metro.co.uk

Văduva solistului de la Linkin Park nu trece deloc prin momente ușoare. Pe lângă moartea soțului, care a fost găsit mort în locuința sa, femeia a fost și victima hackerilor. Aceștia au postat pe contul ei de Twitter mai multe mesaje legate de decesul lui Chaster Bennington.

Într-un mesaj scria că acesta nu s-a sinucis și că ea l-a împins către moarte.Într-un alt mesaj că l-a înșelat cu Mike Shinoda, un alt membru al formației Linkin Park, iar în altul scria că Talinda nu l-a iubit niciodată pe Chester și că „era îndrăgostită de bani”.

Oamenii au început rapid să bănuiască faptul că un hacker ar fi putut să fie în spatele mesajelor, așa că au făcut mai multe comentarii urâte la adresa acestuia.

Chester Bennigton a fost găsit mort în locuința sa, în urmă cu o zi. Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Artistul i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor. De altfel, solistul Linkin Park s-a sinucis în ziua în care Cornell ar fi împlinit 53 de ani.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments