Soț – soție, implicați într-un scandal de zile mari pe stradă, deși trebuiau să fie în izolare

by Adrian Pavel

Dispeceratul poliției locale a fost sesizat ieri cu privire la o altercație dintre mai multe persoane, în desfășurare în fața unui bar din zona Făt Frumos. Ajuns la fața locului, echipajul de ordine a constatat că cele sesizate se confirmă, iar indivizii implicați au fost sancționați fiecare cu 200 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare și participare la scandal.

Surpriza a survenit abia ulterior, când verificarea prin dispecerat a persoanelor aflate în atenția DGPL a relevat că atât unul dintre participanții la conflict, cât și soția sa, care îl însoțea, figurau în izolare la domiciliu, măsura fiind instituită pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – COV2.

Drept urmare, celor doi li s-au întocmit procese verbale, fiind amendați fiecare cu suma de 1.000 lei.

Patrula de poliție locală a anunțat și ISU Arad care a trimis un echipaj specializat și o dubă destinată cu ajutorul căreia, cei doi soți au fost transportați, sub escortă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judetean de Urgențe Arad.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj al Poliției Municipiului Arad, care a întocmit acte de constatare și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fapta prevăzută de art. 352 Cod penal.

Facebook Comments