Sore a dat cărțile pe față. De ce nu s-a căsătorit cu iubitul ei

by Cristian Dobre

Sore este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mircea și au împreună o fetiță în vârstă de trei ani. Interpreta a explicat de ce nu s-a căsătorit până acum, cu iubitul ei.
„Sunt mamă, iubită, fiică, artistă.  Iubitul meu este Mireca, avem împreună o fetiță de 3 ani, minunată și suntem de peste 5 ani de zile împreună și sunt foarte fericită. Ne-am gândit și la nuntă dar niciunul dintre noi nu este înnebunit după astfel de evenimente.  Am parte de ajutorul unei doamne absolut minunate care este parte din familia noastră, efectiv și sunt relaxată și fericită să o știu pe fetiță cu ea și bunicile vin mereu, mama mea și mama lui Mircea, în fiecare zi și programul este ocupat. Sore a vorbit și despre kilogramele acumulate pe perioada sarcinii.„Eu mănânc orice, cu excepția…nu mănânc carne, deloc. Sunt vegetariană pentru că mă simt mai bine. Sunt scorpion. Plâng foarte rar. Nici nu știu când am plâns ultima dată, poate de oboseală cu nervi. Am 29 de ani, anul acesta o să fac 30, spre finalul anului. Mă simt cel mai bine dintotdeauna, acum. În sarcină…am luat 28 de kilograme. Eram un balon, m-am îngrășat mult de tot, îmi plăcea să mănânc burger, în fiecare seară, câte 2. Nu am ținut nicio dietă” a povestit Sore la Vorbește lumea.
În ciuda faptului că este o persoană extrem de copilăroasă și foarte calmă, de când a născut, Sore s-a transformat într-o mamă autoritară. Cântăreața a recunoscut că și-a descoperit această latură de când o are pe Erin.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments