Sorana, implicată într-un accident de circulație

by Dana B.

Sorana, fosta componentă a trupei ASIA, a fost implicată într-un accident de mașină în capitală. Vedeta a povestit despre incidentul în care a fost implicată în cadrul unei emisiuni de televiziune.

“Slavă Domnului sunt bine sănătoasă și nevătămată. Eram pe Calea Moșilor, în fața blocului unde am copilărit. Era aglomerat și dintr-o dată m-am simțit bușită din față, am fost aruncată în mașina din față. Era un domn taximetrist care nu a văzut că tot pusesem frână. Eram în apropiere de semafor, era aglomerat era 4 după-amiaza. Mașina din față plecase, dar nu am acelerat imediat și ăsta a fost mare noroc pentru că cel din spate, taximetristul, a intrat într-o viteză considerabilă. Acum când am văzut poza de la service, mașina e praf la bara din spate. M-au ajutat oamenii în care am fost propulsată. Partea cea mai nasoală din tot accidentul asta, am avut noroc, am un îngeraș care mă iubeste și e atent la mine”, a povestit Sorana la show-ul “Agenția Vip”.

“Înainte, mă oprisem pe Eminescu la un magazin și urma să ma opresc mai în față și nu mi-am pus centura, dar am avut timp să-mi pun centura prin spate (…) nu mai faceți chestia asta pentru că e o fracțiune de secundă între a trăi și a se întâmpla ceva grav. Mașina mea are airbaguri în scaune și la acest fel de accident puteam să-mi rup cervicala din cauza airbagurilor”, a mai spus Sorana.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments