Sorana a trecut prin clipe grele

by Cristian Dobre

Cântăreața Sorana a fost aproape de o tragedie! Vedeta a povestit pas cu pas clipele grele prin care a trecut. Potrivit spuselor artistei, momentele străbătute au fost atât de dificile, încât a simțit de parcă toată viața i-a trecut prin fața ochilor.

Chiar dacă are tot ce și-ar putea dori, din păcate, artista nu a fost ocolită în viață de necazuri. Cântăreața a povestit recent că a trecut prin niște clipe dificile, fiind la un pas să rămână fără ceva important și de valoare.

Sorana a trecut prin clipe grele

Așa cum i-a obișnuit și până acum, Sorana le-a povestit fanilor din mediul virtual experiența neplăcută prin care a trecut de curând. Potrivit spuselor celebrei cântărețe, aceasta și-a pierdut portofelul într-un moment de neatenție.

Cântăreața a mărturisit că s-a panicat foarta tare atunci când a constatat lipsa portofelului, pentru că în acesta se aflau acte importante, cum ar fi buletinul, permisul de conducere, bani și carduri de credit. Vedeta a declarat că l-a uitat, din neatenție, pe tejgheaua unei papetării, fiind în grabă să ajungă la notar.

„Și cum stăteam eu așa liniștită, realizez că nu am portofel și tot sângele mi s-a scurs din cap, în tălpi. După ce că trebuia să scot 2-3 foi de la notar, stai să vezi cum trebuie să alerg după toate actele: permisul de conducere, buletinul care era și el proaspăt livrat că l-am mai pierdut, cardurile, chitanțe. Pe toate le-am uitat în papetărie, pe tejghea”, a spus Sorana la InstaStory.

În continuare, vedeta și-a liniștit fanii, pentru că, din fericire, când s-a întors val-vârtej la librărie, portofelul era încă pe tejghea. Sorana a transmis că a avut un mare noroc, deoarece nu intrase nimeni cât timp a fost ea plecată la notar. Spre surprindere cântăreței, nici vânzătoare nu observase până atunci obiectul așezat pe blat.

„Am văzut cum mi-a trecut viața prin fața ochilor, jur. Am fugit în librărie să văd dacă pot recupera. Trecuse un sfert de oră până am realizat că nu am portofelul. (…) Marele meu noroc a fost că de când plecasem eu, până m-am întors, nu intrase nimeni. Nici măcar vânzătorea nu văzuse portofelul”, a continuat ea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate