Sora lui Meghan Markle o laudă pe Kate Middleton şi o atacă pe Ducesa de Sussex

by Florian Popa

Conform unor surse O.K!, Samantha se străduieşte să-i laude atât pe Middleton, cât şi pe prinţul Charles, asta în timp ce o atacă pe Meghan.

“Meghan Markle este geloasă pe cumnata Kate Middleton, deşi nu se poate compara cu viitoarea regină”, scrie sora vitregă a Ducesei, Samantha Markle, în cartea pe care urmează să o lanseze, The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1, conform click.ro.

Samantha precizează, de asemenea, cât de încântată a fost să-l vadă pe prinţul Charles cum o conducea pe Meghan la altar, la nunta ei, chiar dacă tatăl lor nu a putut fi acolo, pentru că a suferit un infarct din cauza stresului. Ea este încă supărată pe Meghan pentru că nu şi-a arătat recunoştinţa pentru tatăl ei şi nu l-a vrut la ceremonie.

Anul trecut, în februarie, s-a spus că Meghan a izbucnit în lacrimi după ce a descoperit că sora ei vitregă, Samantha, intenţionează să scrie o carte despre ea. „Ducesa de Sussex a simţit că aceasta profită de ea”, potrivit unui prieten apropiat. Samantha şi-a dezvăluit ambiţiile literare în aprilie 2016, când povestea lui Meghan şi prinţul Harry a devenit publică.

Facebook Comments