Soprana STEFANIA SPAGGIARI, de la Arenele din Verona la Teatrul Ioan Slavici din  Arad

by Dana B.

Asociatia Culturala Opera Vox din Cluj-Napoca in colaborare cu Festivalul International TEATRO D’OPERA ITALIANA, vor pune in scena pentru prima data la Arad, spectacolul de opera NABUCCO de GIUSEPPE VERDI. Spectacolul va avea loc in data de 13.04.2018 la TEATRUL IOAN SLAVICI din ARAD, incepand cu ora 19.

Star-baritonul Italian ALFIO GRASSO in rolul principal! Soprana STEFANIA SPAGGIARI de la Arenele din Verona la Teatrul Ioan Slavici din  Arad!

Va fi o montare integrala a operei, cu orchestra, cor, ansamblu de balet, solisti din tara si din strainatate, in rolurile principale fiind distribuiti solisti italieni care au cantat si canta in teatre precum: Arenele din Verona, Teatrul de Opera din Roma sau Teatrul Real din Madrid. Detalii despre cei doi solisti italieni veti gasi in documentele atasate.

Conducerea muzicala si regia spectacolului vor fi asigurate de doi universitari de la Iasi si Cluj-Napoca.

Dirijorul spectacolului va fi profesorul universitar doctor LEONARD DUMITRIU de la Universitatea de Arte GEORGE ENESCU din Iasi, avand o experienta ca dirijor de opera de peste 28 de ani, iar montarea scenica va fi asigurata de lector universitar doctor LIGIA GHILEA de la Academia de Muzica GHEORGHE DIMA din Cluj-Napoca.

Orchestra, corul si ansamblul de balet vin de la Cluj-Napoca.

La succesul spectacolului vor contribui CORUL, ORCHESTRA SI ANSAMBLUL DE BALET OPERA VOX, formate din cei mai valorosi artisti de la Opera Maghiara din Cluj-Napoca, Opera Romana din Cluj-Napoca si Filarmonica Transilvania.

Biletele au fost puse deja in vanzare la casieria teatrului.

Facebook Comments