Solistul trupei Smash Mouth se retrage

by Florian Popa

Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, a anunţat că se retrage, după un concert susţinut în weekend la New York în care a dat semne de confuzie şi a comentat ameninţător la adresa publicului, scrie hotnews.ro.
Cântăreţul are probleme de sănătate de mai mulţi ani, potrivit presei americane, iar trupa a susţinut recent concerte cu un solist invitat.
Harwell, în vârstă de 54 de ani, a făcut anunţul retragerii într-o declaraţie pentru TMZ. Pe conturile sale şi ale trupei de pe reţelele de socializare nu a fost postat deocamdată nimic cu privire la acest lucru.
„Din copilărie am visat să fiu un star rock şi să cânt în faţa stadioanelor sold-out şi am fost atât de norocos să trăiesc asta. Colegilor mei de trupă: a fost o onoare să cânt cu voi în toţi aceşti ani şi nu mă pot gândi la altcineva cu care să fi făcut călătoria asta nebună”, citează Variety.
Harwell a fost diagnosticat în urmă cu opt ani cu cardiomiopatie, care i-a provocat alte probleme, afectându-i inclusiv memoria şi capacitatea de a vorbi. Este posibil ca asta să fi contribuit la interpretarea lui dezorientată din weekend.
Solistul anunţase anterior că plănuieşte să ia o pauză, dar, aparent, a ales să se retragă din activitate.

Facebook Comments