SOIMII PINCOTA S-A MUTAT DE ASTAZI LA GYULA. URMEAZA UN CANTONAMENT DE O SAPTAMANA

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Gyula este de astăzi şi până duminică noua casă a “şoimilor” din Pîncota, care vor susţine în ţara vecină un stagiu centralizat de pregătire la academia de fotbal din localitatea maghiară. Au rămas acasă Carlos Burian, cu infiltraţii la inghinali şi Issa, care nu are actele necesare. De asemenea, Bebe Mitu a preluat echipa secundă a Şoimilor, unde va juca rolul de antrenor-jucător. În schimb a făcut deplasarea Flavius Cuedan, în refacere după dubla fractură de mandibulă. Tot în efectivul formaţiei din Podgorie se află şi fundaşul Ionuţ Ugoceanu de la Marcel Băban Jimbolia, pe care Cuedan şi-l doreşte în lot.

Cuedan: „Sunt mulţumit de lot”

În cantonament ne propunem lucruri normale, nimic extraordinar. În primul rând să ne atingem obiectivele în antrenamente şi să ne întoarcem sănătoşi acasă, fără accidentaţi. Duminică, la ieşirea din cantonament, vom juca şi un meci amical cu o echipă din Ungaria. De lot sunt mulţumit, sper ca toată lumea este aptă la începutul campionatului”, ne-a declarat antrenorul celor de la Şoimii Pîncota, Dan Cuedan.

Divizionara secundă a susţinut în ultimele zile două meciuri amicale, ambele câştigate cu acelaşi scor, 2-1, cu Progresul Pecica şi Gloria Arad. În primul joc au marcat Staicu şi Băd, iar în cel de-al doilea Pantea şi Alin Mihai.

Facebook Comments