Șoimii Lipova s-a impus și pe „Dan Păltinișanu”, în amicalul cu Poli Timișoara

by Sorin Haut

La interval de 24 de ore, Șoimii Lipova a bifat al doilea succes în amicalele mijlocului de săptămână. După 3-1 cu Felnacul, marți, trupa lui Todea și Polgar a câștigat cu același scor și pe „Dan Păltinișanu” din Timișoara, în fața lui Poli, echipă ce va juca și ea din toamnă, în seria a opta a Ligii a III-a. Alb-violeții au condus cu 1-0 la pauză, după reușita lui Marincu, din minutul 43, dar partea a doua avea să le aparțină lipovanilor. În minutul 55, David Ciubăncan (foto) a făcut 1-1, pentru ca după alte 11 minute, S.Cristea să își dea un autugol. Jichici a închis tabela cu un gol marcat din lovitură liberă.

Ciubăncan și Jichici, printre marcatorii echipei lui Todea

Șoimii Lipova merge perfect în amicale, asta deși din vechiul lot au mai rămas prea puțini jucători și Todea are misiunea de a închega și omogeniza o nouă echipă, aproape de la zero. Sâmbătă dimineața, Lipova o va înfrunta pe Viitorul Arad, echipă ce a pierdut finala zonală a Cupei României cu CS Gloria al Orașului Geoagiu. (foto: Costel Șerban)

Formații:

Poli: Murariu – D. Radu, Huminic, Vlaicu, Curescu, I. Rotariu, Pureca, Olariu (3 M. Oprea), Ehling, Boariu, Marincu. Au mai intrat după pauză: Mikloș – Făgărășanu, Bocșan, Cristea, Mura, Rancov, Careba și Vlaicu.

Șoimii: Iliescu -Said, Petruț, Candreanu, Puta – Brad, Jichici, Salka, Bulboacă – Șimăndan, Gavra. Au mai intrat: Buta – Cristiu, Bain, Blickling, Vlad, Chelea, Ciubăncan, Szabo.

Facebook Comments