Şoimii Lipova e activă pe piaţa transferurilor din Liga a III-a

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Şoimii Lipova i-a pierdut pe Calvin și Vasinc, transferaţi la Chişineu Criş, portarii Jianu şi Filip, ce aparţin de Luceafărul, respectiv ACS Poli, Obrad, ce aparţine de UTA şi Poiană. În schimb, a adus alţi trei jucători de la Cermei. Conducerea vicecampioanei Ligii a III-a – seria 4, a bătut palma cu trei dintre fotbaliștii tineri la final de contract cu Lunca Teuz, toţi cu trecut la UTA. Este vorba despre fundașul Darius Dolga, 23 de ani și mijlocașii Michel Vlad, 24 de ani și Victor Prună, 22 de ani. Simion revine înapoi, după împrumutul la Zăbrani, astfel că numărul noutăţilor se ridică la patru.

Împrumutat la malul mării, juniorul Buta a impresionat la Academia Hagi, unde e titular şi campion naţional la U17. Tot sub comanda „Regelui” ar mai putea ajunge şi alţi câţiva tineri interesanţi ai Lipovei. De asemenea, oferte tentante ar putea veni şi pe adresa juniorilor Rusu şi Banyoi, în funcţie de acestea echipa arădeană urmând să întărească cu alţi juniori de perspectivă, dintre care cel puţin un goalkeeper.

Golgheterul Trabalka rămâne momentan pe loc, el refuzând oferta divizionarei secunde din Reşiţa. Lipova demarează pregătirile pentru sezonul viitor în data de 9 iulie, dată până la care antrenorul Flavius Sabău ar putea avea lotul complet.

 

Facebook Comments