Șoimii Lipova a rămas fără președinte! Radu Pop își ia adio de la echipă, după 11 ani prolifici

by Sorin Haut

Șoimii Lipova a încheiat în obiectiv și sezonul 2022-2023 al Ligii a III-a la fotbal, odată cu dubla manșă, 2-3 la general cu CSM Deva, contând pentru semifinala barajului de promovare în eșalonul secund. Vicecampioană în C8 și din nou cea mai bună divizionară arădeană din eșalonul trei, Lipova a revenit din acest sezon și acasă, pe noul și modernul stadion. Totuși, s-a intrat în vacanța de vară cu un mare regret, președintele de succes al secției de fotbal, Radu Pop, surprinzând cumva cu demisia prezentată chiar la masa de final de sezon. Pop i-a anunțat pe antrenori și jucători că pleacă de la conducerea echipei după mai bine de un deceniu, invocând motive personale și familiale în luarea deciziei:

„Am început în 2012 noul proiect Șoimii Lipova, din Liga a șasea și am urcat în cinci ani până în Liga a 3-a. Aici, după primul an de acomodare pe care l-am terminat pe locul 6, în restul am fost an de an o echipă de top 3. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din familia Șoimilor pentru acești ani petrecuți împreună. Despărțirile sunt întotdeauna grele, dar știu că acest club va putea să progreseze și fără mine și acest lucru mă va face fericit. Am avut ocazia să mă dezvolt ca persoană și ca și conducător de club, dar viața în fotbal nu înseamnă doar rezultate și trofee, ci și relații interumane, lecții învățate. Sunt conștient că am făcut și greșeli, dar am învățat din ele și mai ales să lupt până la ultima picătură de sudoare și să fiu un adevărat profesionist. Mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat de-a lungul timpului la Șoimii Lipova. Consider că am făcut maximum din ceea ce s-a putut face și ar fi cazul să urmeze o perioadă de odihnă și pentru mine. Mi-am dat demisia atât eu cât și Virgilius Stamate, acum conducerea orașului și Consiliul de administrație al clubului vor decide cine va urma în locul nostru și care vor fi obiectivele pe mai departe. Succes Șoimii Lipova!”, a fost mesajul de adio al lui Pop.

Virgilius Stamate era președintele clubului Șoimii Lipova, care numără și alte secții, așa că pozițiile vacante din acest moment rămân două. Urmează zile interesante și în funcție de bugetul alocat de autoritățile locale pentru sezonul 2023-2024 al Ligii a 3-a, se va trasa politica clubului și implicit obiectivul echipei „alb-albastre” pentru sezonul viitor.

Facebook Comments