Șoferii băuți au dat de furcă polițiștilor în weekend

by Andreea Radu

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane, prinse la volan sub influența alcoolului, în weekend-ul trecut. Pe raza municipiului, polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat în trafic, la data de 6 iulie a.c., un bărbat de 50 de ani din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Nicolae Titulescu, având o alcoolemie de 1.12 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.J. 682, pe raza localității Frumușeni, un arădean de 26 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un arădean de 27 de ani a fost depistat de polițiștii de ordine publică în timp ce conducea un autoturism pe strada Liviu Rebreanu, având o alcoomie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,40 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat, de polițiștii din Sântana, în timp ce conducea un moped pe D.J. 792/C, pe raza localității Caporal Alexa. De asemenea, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Facebook Comments