Șoferi cu alcoolemii de peste unu la mie, prinși în trafic la sfârșitul săptămânii trecute

by Dana B.

Polițiștii rutieri cercetează mai multe persoane care au condus vehicule sub influența alcoolului.

Polițiștii din Vladimirescu au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 41 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, pe raza localității Vladimirescu, având o alcoolemie de 1,34 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot cu alcoolemii de peste 1‰ au mai fost depistați în trafic : un bărbat de 41 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 1,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un bărbat de 38 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Alexandrescu din municipiu, având o alcoolemie de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, tot pe raza municipiului, o tânără de 26 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, având o alcoolemie de 0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Sântana, a mai fost depistat un bărbat de 62 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în cazul tuturor celor depistați conducând sub influența alcoolului, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sun aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea de vehicule, sub influența alcoolului.

 

Facebook Comments