Șoferi băuți pe drumurile din județ

by Adrian Pavel

Polițiștii orașului Ineu au depistat, la data de 19 ianuarie a.c., un bărbat de 52 de ani, din Șicula, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ineu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul se afla în carantină instituționalizată, fiind sancționat contravențional conform L.55/2020.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

La data de 19 ianuarie 2021, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Lipova au depistat, în trafic, un bărbat de 47 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 572, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

Polițiștii Poliției Comunale Șiria au depistat, la data de 19 ianuarie a.c., un bărbat de 51 de ani, din Mâsca, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

 

Facebook Comments