Șofer rupt de beat, pe DN7, în dreptul localității Bătuța

by Adrian Pavel

În seara zilei de 18 aprilie a.c., polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați despre producerea unui eveniement rutier, pe D.N. 7.

Verificările polițiștilor au stabilit că, un bărbat de 53 de ani, din județul Gorj, ar fi condus un autoturism pe raza localității Bătuța, unde ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanțul de pe marginea șoselei. În urma evenimetului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto indicând o îmbibație alcoolică de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, în cauză fiind continuate cercetările într-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, în dimineața zilei de 16 aprilie, un arădean de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Revoluției, fiind sub influența alcoolului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Un arădean de 49 de ani a fost depistat pe strada Banu Mărăcine, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un timișorean de 35 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Aciuța, având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe raza localității Craiva, un bărbat de 27 de ani, din Archiș, a fost depistat de polițiștii Secției 6 Rurală Beliu, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Toți conducătorii auto sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments