Șofer prins cu 111 km/h, pe Calea Aurel Vlaicu. A rămas trei luni fără permis

by Florian Popa

În cadrul activităților de monitorizare a vitezei de deplasare pe șoselele din municipiu și județ, polițiștii Biroului Rutier au depistat, la sfârșitul acestei săptămâni, un bucureștean de 27 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Aurel Vlaicu, cu viteza de 111 km./h. (+61 km./h.)
Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
A mai fost depistat, de polițiștii arădeni, în afara localității Șiria, un tânăr de 23 de ani, din Pâncota, în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 164 km./h. (+74 km./h.)
Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.
Atragem atenția participanților la trafic, că viteza este una din principalele cauze generelatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii acționează permanent, cu pistolul TrueCam și radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate