Snagovul şi UTA deschid, joi, etapa din Liga a II-a

by Sorin Haut

Televiziunile au decis ca FC Snagov și UTA să deschidă etapa a opta a eşalonului fotbalistic secund. Meciul e programat joi, de la ora 17 şi va fi televizat (Digi Sport, Look TV, Romtelekom). Cele două echipe sunt calificate în 16-mile de finală din Cupa României, astfel că programarea le permite să pregătească bine şi meciul ce le poate aduce în faţă chiar o prim divizionară.

Adversara de joi are în componenţă doi ex-utişti, Hlistei şi Buia, marcatori constanţi, dar şi pe un alt fostbalist ce a evoluat în trecut în tricoul roş-alb, Cristi Dănălache. Snagovul l-a pierdut însă, pentru o perioadă lungă de timp, pe Robert Elek, atacant accidentat în meciul de Cupă. Ilfovenii sunt pregătiţi de Laszlo Balint, un alt ex-utist.

La UTA ar putea reveni în lot Costin, care e aproape recuperat după accidentare, iar în poartă rămâne Bodea, asta pentru că austriacul Orlic a plecat acasă, la Salzburg, pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum.

Snagovul e pe val în acest debut de sezon, ocupând locul 2 în clasament, în vreme ce UTA a coborât, după eşecul de acasă cu liderul Clinceni, până pe locul 7. UTA pleacă mâine seară cu avionul, la Bucureşti, urmând să se cazeze la Hotel Mirage, iar drumul de întoarcere e cu autocarul.

Facebook Comments