Slujbă de pomenire oficiată la Săvârșin, la doi ani de la înveșnicirea Reginei Ana

by Dana B.

Slujbă de pomenire oficiată la Săvârșin, la doi ani de la înveșnicirea Reginei Ana. Sâmbătă, 28 iulie 2018, în localitatea arădeană Săvârșin, va avea loc o slujbă de pomenire a Reginei Ana, la doi ani de la trecerea la cele veșnice.

Slujba va fi săvârșită la biserica ortodoxă din localitate, la ora 12.00, de Înaltpreasfințitul Timotei, Arhiepiscopul Aradului, alături de parohul bisericii, părintele Călin Mădăluță, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, și a Principelui Radu.

Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viaţă la 1 august 2016, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveţia.

La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din oraşul Morges”, conform comunicatului Casei Regale care anunța, în urmă cu doi ani, înveșnicirea Reginei Ana.

Înmormântarea a avut loc în data de 13 august 2016, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, ridicată în vecinătatea mănăstirii de la Curtea de Argeș.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nihil Sine Deo!

Facebook Comments