Site-ul CJA a devenit organ de propagandă pentru PNL Arad

by Cosmin Mihuta

Portalul Consiliului Județean Arad, realizat și întreținut din bani publici, ar trebui să fie o sursă de informații pentru arădenii care doresc să afle detalii despre activitatea instituției, despre proiectele aprobate, despre conducerea CJA și consilierii județeni, date despre județul Arad și așa mai departe. Din păcate, practicile pedeliste pe care unii din CJA le au în sânge îi determină pe liberali să folosească acest site construit din bani publici pentru propaganda de partid și pentru a înfiera opoziția din Consiliul județean.

Uriașul aparat de propagandă construit în ultimii doi ani în Consiliul Județean Arad folosește și acest site pentru a lovi în consilierii care se opun conducerii liberale a instituției. Materiale de presă cu titluri ca „Boicotul consilierilor PSD şi ALDE lasă „în aer” 10 proiecte importante ale Consiliului Judeţean!“ sau „Consilierii judeţeni PSD au votat împotriva modernizării drumului Gurahonţ-Buteni“ sunt destul de frecvente pe acest site, semn că unii dintre angajați confundă portalul instituției cu ziarul de partid, în care se pun la colți reprezentanții PSD și cei ai ALDE.

Probabil, printre cei de la Biroul de presă se află și unii funcționari care au eșuat în cariera de ziarist și încă se cred pe la organele de presă controlate de PNL Arad. Așa că fac exces de zel, cum făceau și pe vremea când ridicau ode lui Falcă și compania, în loc să informeze corect cetățenii asupra acticvității CJA.

Facebook Comments