Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup

by Sorin Haut

Simona Halep a decis azi să se retragă din turneul de la Moscova. Anunțul a apărut în urmă cu câteva minute în presa din Rusia și a fost confirmat ulterior pe site-ul oficial al turneului. Sportiva noastră va fi înlocuită pe tabloul principal de grecoaica Valentini Grammatikopoulou (170 WTA).

Simona Halep, care a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu două săptămâni, a făcut ieri un anunț îngrijorător pentru finalul de an. ”Dacă nu voi putea juca aici, nu cred că o voi face nici la Singapore, e distanța prea mică. Nu știu sigur dacă voi juca, dar cu siguranță voi lua cea mai bună decizie pentru sănătatea mea (…) Doctorul mi-a spus că nu va fi vorba de nicio operație, dar și că dacă voi continua să joc există riscul unei accidentări pe termen lung. Nu am nevoie de așa ceva, deci va trebui să iau o decizie corectă în următoarele zile”, a spus Halep, într-o conferință de presă. Dacă ar fi participat la Kremlin Cup, Simona ar fi jucat în turul secund cu Anastasia Pavlyuchenkova, locul 40 WTA.

În acest moment, nu se știe dacă Simona va ajunge la Turneul Campioanelor de la Singapore. Ar fi a cincea participare la turneul care încheie sezonul. Pentru Simona Halep, cel mai bun rezultat a fost cel din 2014, atunci când a ajuns în finală. A fost turneul în care a obţinut singura victorie împotriva Serenei Williams, 6-0, 6-2. Cele două au jucat apoi şi finala, în care Serena a învins cu 6-3, 6-0. (digisport.ro)

Facebook Comments