Simona Halep își va face revenirea în circuit la Miami Open

by Sorin Haut

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a conformat, joi seara, într-o postare pe Instagram, că îşi va face revenirea oficială în circuitul profesionist la turneul WTA 1.000 de la Miami.

”Sunt încântată să vă anunţ că îmi voi face revenirea în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulţumesc turneului pentru faptul că mi-a dat această oportunitate şi abia aştept să revin pe teren şi să joc. Ne vedem în curând!”, a scris Halep în mesajul său.

Fostul lider mondial a primit un wild card din partea organizatorilor pentru a putea juca la Miami Open, având în vedere că porneşte de la zero în clasamentul WTA.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Miami Open este atingerea semifinalelor în două rânduri, 2015 şi 2019. În 2015 a fost învinsă în penultimul act de americanca Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 7-5, iar în 2019 de Karolina Pliskova, cu 7-5, 6-1. Ultima sa participare la turneul din Florida datează din 2021, când pierdea în turul al treilea.

Halep nu a mai jucat un meci oficial din 29 august 2022, când era învinsă de ucraineanca Daria Snigur cu 6-2, 0-6, 6-4, în primul tur la US Open, ulterior fiind depistată pozitiv la un control antidoping. (agerpres)

Facebook Comments