Simona Gherghe a luat o decizie importantă în privința celor doi copii ai săi

by Cristian Dobre

Simona Gherghe a luat o decizie importantă în privința celor doi copii ai săi. Astfel, aceasta evită să le dea celor mici alimente tari și a găsit chiar o soluție pentru a nu da curs tentațiilor. Așa cum era de așteptat, vedeta a primit zeci de mesaje din partea fanilor, care au fost curioși să afle de ce procedează așa.

„Acum, că dorm copiii, pot să mănânc și eu popcorn. Niciodată de față cu ei, până nu vor face 4-5 ani”, a scris Simona Gherghe în dreptul unei fotografii de pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, comentariile au început să curgă, fanii fiind interesați cu privire la motivul interdicției.

Mulți chiar s-au arătat în dezacord cu punctul de vedere al fostei prezentatoare, însă vedeta nu dorește ca cei mici să consume alimente tari dintr-un considerent extrem de important. „Am primit multe mesaje de la mame, cu întrebarea ‘de ce nu le dau copiilor popcorn’. Răspunsul e simplu. Orice aliment mic și tare (popcorn, alune, etc) reprezintă un pericol major de înec/sufocare prin obstrucția căilor respiratorii”, a explicat Simona Gherghe.
Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments