Silviu Mircescu a devenit tată

by Cristian Dobre

Ieri a fost o zi importantă pentru Silviu Mircescu. Actorul împreună cu iubita lui au devenit părinți pentru prima dată, asta după ce Laura a adus pe lume un băiat!

Silviu Mircescu este unul dintre cei mai apreciați tineri actori de la noi, jucând în foarte multe producții românești în ultimul an și participand și la numerose competiții.

Ei bine, iată că de ieri viața sa s-a schimbat complet, asta pentru că a devenit tată pentru prima oară. Iubita lui, Laura a adus pe lume un băiețel, iar la scurt timp după naștere a și postat o imagine cu cel mic.

Silviu Mircescu a devenit tată de băiat!

”Te-am dorit atât de mult, te iubesc atât de mult, am plâns cu tine de atâtea ori, ai venit cu toată lumina din lume in viața mea. Îți mulțumesc, dragul meu Antonio, ca mi-ai devenit echilibru și fericire. 20 Octombrie 2020 este singura zi din viața mea când toate lucrurile încep sa aibă un sens.
Da, fiule, o sa stam treji nopțile, o sa plângi, mititelule și eu nu o sa știu de ce, o sa obosim amândoi și o sa ne enervam, o sa zâmbim și o sa ne jucam. Dar sunt pregătită sa învăț și sa cresc odată cu tine.

Cu dragoste, mama.”, a scris iubita lui Silviu Mircescu în dreptul fotografiei.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments