Silvia, din nou în fața juriului ”Bravo, ai stil!”

by Cristian Dobre

Încă de la debutul acestui sezon “Bravo, ai stil!”, discuții aprinse între concurente și acuzații grave au fost lansate de acestea, curgând reproșuri cum că unele dintre acestea au parte de ajutorul unui stilisti, în conceperea anumitor ținute vestimentare.
Pe parcursul edițiilor trecute, s-au purtat bătălii’ pe seama acestui subiect sensibil; ba chiar s-au adus dovezi și s-au făcut declarații în detaliu; în ciuda acestor lucruri, concurentele indicate au contestat vehement acuzațiile. În ediția de mâine seară, difuzată începând cu ora 22:00, la Kanal D, atât juratilor, cât și concurentelor Bravo, ai stil!’ li s-a pregatit o surprizaă de zile mari. Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane ale show-ului de fashion revine în platoul Bravo, ai stil!’, motivul fiind unul neașteptat. Mult mentionată în conflictele concurnetelor, excentrica Silvia vine maine seara la Bravo, ai stil!’ pentru a lămuri lucrurile. Tânăra recunoaște că a fost contactată de concurente, dar ca a refuzat orice colaborare. În schimb, aceasta detțne informații cu privire la anumite concurente care ar beneficia de ajutorul unor stilisti în această competiție.
Voi pe cine credeți că stilizez? Poate atat pe Bianca, cât și pe Corina! Poate pe amândouă, poate pe niciuna. Recunosc că am fost apelata, dar am refuzat’, spune SilviaPopescu, fostă câștigătoare Bravo, ai stil!

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments