Și Rednic are probleme înaintea meciului cu Rapid: Micovschi da, Pop și Vulturar ba!

by Sorin Haut

UTA abordează cu moral excelent și de pe loc de play-off deplasarea de pe terenul rivalei Rapid. Echipa lui Rednic vine după 13 puncte din 15 posibile în ultimele cinci meciuri, este alături de FCSB cea mai în formă echipă din SuperLiga în acest an și e serios implicată în lupta pentru Top 6. Pentru confruntarea cu giuleștenii, Mircea Rednic are ceva probleme în special la nivelul jucătorilor sub vârstă și asta pentru că doi dintre ei au clauze în contract la meciul de miercuri seara, ora 21. „Avem interdicții pentru meciul ăsta, Vulturar si Rareș Pop. Michovschi e apt, dar la cum a jucat în ultimele două meciuri trebuie să-i dau eu interdicție…”, a spus antrenorul arădenilor, referindu-se la cei trei fotbaliști împrumutați de gruparea „alb-vișinie” la UTA. Arădenii Cătălin Vulturar (19 ani) și Rareș Pop (18 ani) au fost cumpărați de Rapid chiar în această iarnă. Primul a fost luat din Italia, de la Lecce, iar Pop chiar de la UTA, însă au fost dați sub formă de împrumut la UTA. Niciunul dintre ei nu este titular de drept în acest moment, dar teoretic ar fi fost soluții de schimbare la Cristian Mihai. În schimb, Claudiu Micovschi a fost împrumutat de Rapid la UTA încă din vară și a și jucat în meciul direct din tur, încheiat cu scorul de 2-2, la Oradea.

Rareș Pop și Vulturar au clauze în contract, iar Rednic nu vrea să îi expună

E prevăzută o sumă (n.a. pe care UTA ar trebui să i-o achite Rapidului dacă îi va folosi pe Vulturar și Pop miercuri seară), e normal, dar nu e vorba doar de bani. E vorba despre ei, nu aș vrea să-i expun. Și Micovschi va fi cu semnul întrebării, dacă îl bag sau nu îl bag. Dar sigur o să joace, el de abia așteaptă. E o senzație, nu știu ce simte el, dar ce simt eu…Totuși e un jucător bun, care a fost așa ușor lăsat să plece? E ok, joacă, din moment ce nu i-au pus clauză. Sunt pozitiv față de el, îmi doresc ca el să intre, să joace mult mai bine decât a făcut-o în ultimele două meciuri. Aș vrea să dea și gol și așa o să vadă și reacția publicului cum va fi. În meciul tur a jucat chiar foarte bine, dar cred că a rămas la Oradea, nu l-am mai văzut în ultima perioadă”, spune Rednic.

Are așteptări mari de la Micovschi. Va avea UTA galerie în Giulești?!

Conte, suspendat și Stahl, accidentat, completează lista absențelor de la UTA. Probleme ceva mai serioase are Cristiano Bergodi, nevoit să se descurce fără titularul Borza, soluția numărul 1 pentru jucătorul sub vârstă și Albu, ambii amendați și excluși din lot după escapada de la Iași, când au petrecut în club în noaptea de după înfrângerea cu Politehnica. Cel mai probabil, Borza va fi înlocuit de Cîrjan, iar în locul lui Albu ar putea juca Oaidă sau slovacul Hromada. În ceea ce privește sprijinul fanilor, Ultras Arad nu a anunțat o deplasare organizată la București, mai ales că miercuri este zi lucrătoare, dar nu este exclus ca UTA să aibă galerie în Giulești, cei mai fideli dintre fani putându-și procura bilete. De asemenea, se știe că Bătrâna Doamnă are destui susținători stabiliți chiar în Capitală sau în împrejurimi, astfel că rivalitatea cu rapidiștii se va putea resimți și în tribune. Ultrașii nu ar trebui să rateze acest meci, mai ales că echipa este aproape de play-off – cel mai bun rezultat de la promovarea din 2020 – iar un eventual rezultat pozitiv în fieful rivalei ar putea fi sărbătorit cum se cuvine.

 

Facebook Comments