Şi Petrolul se opune play-off-ului: ”Am jucat, deja, de două ori cu UTA!”

by Sorin Haut

Numărul celor afectați de COVID-19 continuă să crească în România, iar şansele ca Liga a II-a să reînceapă în curând sunt infime. Cel mai probabil, starea de urgență va fi prelungită cu încă 30 de zile, până la mijlocul lunii viitoare, variantă în care și reluarea competițiilor sportive va fi amânată. Momentan, FRF vrea ca toate campionatele să se dispute în întregime pe teren (n.n. aceasta fiind şi recomandarea UEFA). S-ar putea trece la varianta cu play-off și play-out pentru Liga a II-a, care nu este pe placul multor echipe din campionat, printre care şi UTA. Astfel că nu este exclusă nici soluţia „îngheţării” campionatului, clasamentul actual fiind şi cel final.

Petrolul este una dintre echipele care nu doresc ca actualul sezon să continue cu play-off și play-out. Directorul sportiv Costel Lazăr spune, într-un interviu acordat gazetaph.ro, că ploieștenii agrează varianta disputării tuturor celor 14 etape rămase de disputat. E singura care ar fi corectă, susține oficialul găzarilor, care vine și cu argumente.

Liga a II-a, aproape de „îngheţ”?!

”Varianta de reluare normală a campionatului suspendat de ceva vreme! Nu că o prefer, dar este singura normală. Unica posibilă să decidă, corect, echipele promovate, cea de la baraj, ca și cele retrogradate. Am să și argumentez. De exemplu, în acest campionat, noi, Petrolul, am jucat deja de două ori cu UTA, cu Farul, cu Metaloglobus, da? Da! Și-atunci, de ce să mai jucăm, într-un play-off, cealaltă variantă propusă, încă un meci cu aceste formații, care sigur vor intra între primele opt?

Nu are logică deloc. Și să fie ales locul de desfășurare prin tragere la sorți!!! Haideți să fim serioși, nu se poate așa ceva! O să ajungem să dăm cu zarul? Repet, nu se poate așa ceva!”, spune Lazăr, instalat în funcția de director sportiv după ce președintele Marius Stan a fost destituit din funcție, la începutul acestui an. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments