Și CJA are „bizonii“ lui. Așteptăm intervenția Poliției locale

by Cosmin Mihuta

Pe zi ce trece se înmulțesc cazurile de „bizoni“, care parchează pe unde-i taie capul, încurcă circulația mașinilor, tramvaielor, pietonilor, fără cea mai mică grijă față de ceilalți participanți la trafic.

Astăzi, vă prezentăm un nou exemplu, de „bizon“ local, de data asta mașina aparținând Consiliului Județean Arad. Ba chiar unuia dintre șefii din CJA, dar nu putem băga mâna în foc că la volan a fost acel șef sau vreun șofer sau alt angajat al instituției. Mașina cu pricina a fost parcată vis-a-vis de Primăria Arad, în fața sediului PSD, imediat după semnul „Oprirea interzisă“. Exact în locul în care, săptămâna trecută, a fost parcată mașina deputatului Dorel Căprar, la acel moment liberalii arădeni și cei de la USR declanșând un scandal monstru pe rețelele de socializare.

Suntem curioși dacă și în cazul mașinii de la CJA parcată într-un loc interzis cei de la PNL Arad vor fi la fel de indignați, de atenți la respectarea regulilor și vor solicita de urgență poliției locale să ia măsuri față de cei vinovați de încălcarea legii.

Facebook Comments