Și-a uitat poșeta pe pervazul unui magazin, iar după câteva ore jandarmii i-au dus-o acasă

by Dana B.
Please follow and like us:

În data de 20.03.2018, în jurul orelor 15:30, patrula de intervenție din orașul Chișineu-Criș, a observat o geantă din piele de culoare maron, lăsată pe pervazul din fața magazinului ,,Universal Criș,, din aceeași localitate.

După ce au așteptat câteva minute, jandarmii, în prezența unui martor asistent, au controlat interiorul genții, moment în care au aflat că aceasta aparține numitei K.I domiciliată în Sat Țipar din Com. Sintea Mare.

Jandarmii au ridicat geanta și s-au deplasat la domiciliul înscris în cartea de identitate. Acolo, au identificat-o pe numita K.I, căreia i-au înapoiat geanta cu tot ce se afla în ea, pe baza unui proces-verbal de predare primire.

Aceasta a ramas plăcut surprinsă de gestul făcut de jandarmi, având în vedere că în geantă alături de suma de bani, se mai aflau carduri de credit și salarii, cartea de identitate si alte documente .

Jandarmeria Arad informează pe această cale că ” Însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor ”constituie infracțiune și conform Art. 243 din Noului Cod Penal, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

 

Facebook Comments