SHARON STONE FACE SENZATIE LA 56 DE ANI, IN BIKINI

by Cosmin Mihuta

La 56 de ani, actriţa SHARON STONE face senzaţie cu cea mai recentă revistă pe coperta căreia apare, îmbrăcată într-un bikini şi o bluză de tip plasă, dar recunoaşte că i-a fost foarte greu să accepte că îmbătrâneşte.

Sharon Stone a dezvăluit revistei Shape reţeta siluetei sale: „N-a fost deloc uşor. La un moment dat, când aveam în jur de 40 de ani, m-am încuiat în baie cu o sticlă de vin şi mi-am spus că nu o să ies până când nu accept cum arăt acum”.

Fost manechin, Sharon Stone a explicat că şi-a examinat faţa, corpul şi a început să plângă şi să plângă. Abia apoi a putut să îşi spună că îmbătrânirea e ireversibilă şi că depinde de ea cum vrea să arate.

Sharon Stone a decis că vrea să arate, la bătrâneţe, ca o fostă dansatoare, aşa că a început să facă sport şi dans, explicând că iubeşte să facă yoga, întinderi şi să danseze.

Dieta actriţei e una simplă, dar plină de carne sub formă de fripturi la grătar şi proteine, ea explicând că are norocul de a avea un colesterol scăzut şi o tensiune arterială scăzută, scrie Us Magazine.

Facebook Comments