Sfaturi utile pentru a transporta mai usor mobila in timpul procesului de mutare

by AurelT

mutare mobila

Mobilierul greu poate fi o mare bataie de cap in procesul de mutare. Acesta da dureri de cap chiar si atunci cand trebuie remobilata doar o camera, asa ca va fi mult mai greu atunci cand mobila trebuie sa fie scoasa din casa si mutata in alta casa. Cei de la https://fastmoving.ro/ explica cele mai bune solutii pentru o mutare eficienta si fara stres.

Angajarea unei firme de mutari nationale

Angajarea unei firme de mutari nationale este cea mai buna alegere pe care o poate face un proprietar. Cu ajutorul serviciilor profesionale de mutari mobila, este mult mai simplu acum ca toate piesele de mobilier sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Planificare in avans

Inainte de a incepe sa mutarea mobilierului, este intotdeauna bine sa existe un plan despre locul in care va fi pozitionat mobilierul in noua casa. In acest fel, trebuie ca mobila sa fie mutata doar de doua ori – din vechea casa intr-o duba si apoi din duba in noua casa. Daca nu se planifica totul in avans, este mult mai probabil ca obiectul de mobila sa fie manevrat de mai multe ori pana cand i se gaseste locul potrivit.

Demontarea pieselor de mobilier atunci cand acest lucru este posibil

Daca exista parti ale mobilierului pe care specialistii le pot indeparta, in special piesele in forma incomode care ies din mobila, este o idee buna sa fie scoase din obiectul de mobilier si ambalate separat pentru a facilita manevrarea mobilierului prin usi si camere. Este recomandat ca aceste piese de mobilier sa fie etichetate corespunzator astfel incat ulterior, proprietarul sa nu caute ore intregi pentru a gasi toate piesele lipsa. Firmele care se ocupa de debarasari mobila iau in calcul si aceste aspecte si vor demonta corespunzator fiecare piesa.

Protejarea mobilierului pentru transport

Este important ca mobilierul sa fie corespunzator protejat atunci cand trebuie sa fie mutat astfel incat sa nu se deterioreze in timpul transportului. In orasele mari, in care traficul este intens, transportul prin mijloace proprii este contraindicat din motive evidente. Este oricand de preferat sa se lucreze cu o firma de mutari mobila Bucuresti decat in regie proprie, de exemplu.

Obiectele trebuie sa fie transportate cu grija

Cand sunt transportate obiecte, este important sa fie ridicate cu atentie pentru ca acestea se pot lovi, dar este foarte important sa fie manipulate astfel incat sa nu genereze accidente nici celui care le transporta. O tehnica pentru a ridica este aceea de a mentine o pozitie cu genunchii indoiti. O alta tehnica pentru imbunatatirea eficientei transportului este de a cara mobila alaturi de o alta persoana. Pot fi transportate obiecte inalte sau obiecte masive mult mai usor in doi sau in trei decat de unul singur, iar daca aceste obiecte pot fi demontate, cea mai buna solutie este aceea de a o demonta.

Tinand cont de aceste sfaturi, cu siguranta fiecare persoana va reusi sa transporte piesele de mobilier la destinatie mult mai usor.

Facebook Comments