Sfaturi pentru utilizarea aspiratorului

by Cristian Dobre

Sfaturi incredibile de folosire a aspiratorului. Aspiratorul este cu siguranță cel mai valoros instrument pentru întreținerea locuinței. Indisponibil pentru curatarea podelelor, covoarelor și a altor suprafețe, este mai puțin obositor și mult mai rapid decât mătura. Dar în acest articol nu vă vom spune despre calitățile sale, pe care toată lumea le cunoaște, dar vă vom dezvălui sfaturi pe care probabil că nu le cunoașteți.

De exemplu, dacă redecorezi casa și covorul tău are amprenta unui mobilier imprimat pe el, va fi suficient să lăsați cuburile de gheață să se topească pe aceasta din urmă, apoi să folosiți un aspirator.

Utilizările alternative ale aspiratorului nu se opresc aici. În restul acestui articol vă prezentăm alte 11 sfaturi surprinzătoare.

1. Saci de vidat casnici

Pentru a face saci de vidat, nu aveți nevoie de o mașină! Cu aspiratorul, puteți obține aproape același rezultat. Luați o pungă de gunoi sau o pungă de plastic fără gaură (există chiar și pungi disponibile în comerț pentru acest lucru), apoi aspirați aerul în timp ce țineți punga bine fixată de capătul aspiratorului și închideți rapid.

2. Sfaturi incredibile de folosire a aspiratorului. Parfumează casa

Pentru a vă aromatiza casa, înainte de a aspira podelele, presărați puțina scorțișoară. Un miros dulce de scorțișoară se va răspândi în toată casa ta când faci curatenie. Dacă trebuie să eliminați un miros urât de pe o canapea, covor sau saltea, împrăștiați bicarbonatul de sodiu pe întreaga suprafață și lăsați-l timp de aproximativ 45 de minute. În cele din urmă, aspirați toată pulberea.

3. Pentru a curăța tastatura computerului

Reutilizând vârful unei sticle de ketchup curat, de exemplu, și atașându-l la aspiratorul dvs., puteți comuta între taste și puteți scăpa de tot praful și firimiturile. Fiți conștienți că o tastatură a computerului conține mai multe bacterii decât majoritatea toaletelor.

4. Găsiți obiecte mici pierdute

Ați pierdut un obiect mic, cum ar fi un șurub, o perlă sau un cercel? Fără griji, o țesătură din nailon (colanții sunt perfecti) atasata pe conducta de aspirație: aspirati acolo unde credeți că v-ați aruncat cerceii. Il veti găsi prins în plasa colanților!

5. Sfaturi incredibile de folosire a aspiratorului. Un covor mai bine curățat

Nu este întotdeauna ușor să aspiri toată murdăria de pe covorul nostru. Pentru a fi mai eficient, luați o perie de orice tip cu care veți elimina cele mai mari reziduuri. Acest lucru va relaxa fibrele covorului și, prin urmare, va face aspirarea mai eficientă.

Sursa: bzi.ro

Facebook Comments