Serialul „Judge Judy” se va încheia în 2021

by Cristian Dobre

Judy Sheindlin, una dintre cele mai cunoscute vedete din industria TV americană, a dezvăluit că serialul care i-a adus celebritatea, „Judge Judy”, difuzat de CBS, se va încheia anul viitor după 25 de sezoane, informează BBC.

Într-un interviu acordat prezentatoarei Ellen DeGeneres, ce va fi difuzat luni, magistrata de 77 de ani a mai spus că va lansa un nou serial în 2022, dar la un alt post de televiziune, al cărui nume nu l-a dezvăluit.

„Am avut o căsnicie de 25 de ani cu CBS şi a fost o relaţie de succes”, a declarat Judy Sheindlin într-o înregistrare video publicată online.

Reprezentanţii postului CBS nu au făcut deocamdată comentarii despre plecarea vedetei TV, câştigătoare a patru premii Daytime Emmy.

Potrivit declaraţiilor făcute de Judy Sheindlin, CBS intenţionează să difuzeze în reluare episoade mai vechi din „Judge Judy” în loc să producă sezoane noi pentru acest show TV.

Ea a mai spus că dorinţa ei de a lucra a determinat-o să ia decizia de a lansa un nou serial, care se va intitula „Judy Justice”. Noua producţie nu va fi însă difuzată de CBS.

Potrivit revistei Variety, Judy Sheindlin a vândut drepturile sale asupra serialului „Judge Judy” în 2017 postului CBS contra unei sume de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Din 1996, milioane de telespectatori au urmărit acest serial TV, în care Judy Sheindlin pronunţă sentinţe în procese inspirate din cazuri reale.

Peste 5.000 de episoade ale acestui serial au fost difuzate până în prezent, iar Judy Sheindlin a fost în 2018 cel mai bine plătită ca prezentatoare a unei emisiuni cu difuzare diurnă din industria americană de televiziune.

Judy Sheindlin are în palmares patru premii Daytime Emmy, inclusiv un trofeu onorific, ce i-a fost decernat la Daytime Emmy Awards 2019.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments