Seria Samsung S20 începe să primească actualizarea de securitate pentru luna mai

by Andreea Radu

Chiar de la sfârșitul lunii aprilie, compania Samsung a început să ofere actualizarea de securitate pe mai multe din smarthphone-urile lor de top. Prima a fost seria Galaxy S21, urmată de seria Samsung S20, deși acest update ar fi trebuit să apară în luna mai.
Se pare că multe dintre telefoanele Samsung S20, Samsung S20 + și Samsung S20 Ultra au început să primească actualizarea, în special utilizatorii din Germania. În afară de actualizarea de securtitate, update-ul aduce și îmbunătățiri camerei de fotografiat și dar și funcția Quick Share seriei Samsung S20.
Meniul Quick Share poate fi acum accesat din secțiunea Advanced Features pe seria Samsung S20, iar comutarea sa rapidă arată acum dacă ați setat să partajați fișiere cu toată lumea sau doar cu persoanele de contact. Acest lucru înseamnă că nu va mai trebui să accesați setările Quick Share pentru a modifica selecția. Noua actualizare aduce cu ea și o dimensiune nouă de descărcare de 600 MB, de aceea este indicat ca atunci când utilizați Quick Share să folosiți o rețea de Wi-Fi și nu propriile date mobile.
Dacă utilizezi un Samsung S20, un Samsung S20 + sau un Samsung S20 Ultra și nu ai primit încă update-ul, poți verifica manual dacă acesta este disponibil pentru telefonul tău. Tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea de Setări, la Update de software și să îl descarci și să îl instalezi. Dacă acesta nu apare, mai ai opțiunea de a descărca fișierul de firmware manual și să îl instalezi.
Smartphone-urile Samsung S20 rămân în continuare printre cele mai bune telefoane pe care poți achiziționa
Deși Samsung deja a lansat seria Samsung S21, predecesorul său, Samsung S20 încă reprezintă o opțiune foarte bună, mai ales acum că prețul acestora scade. Samsung Galaxy S21 are, de fapt, un preț de lansare mai mic decât Samsung S20, deci este posibil să doriți să luați în considerare modelul mai nou. Desigur, veți putea să achiziționați Samsung S20 cu reducere acum, iar acesta este mai bun din anumite privințe.
În ceea ce privește Samsung Galaxy S20, veți beneficia de următoarele: un ecran de 6,2 inci, cu un refresh rate de 120Hz, viteze de descărcare 5G (acolo unde tehnologia este disopnibilă), camere foto performante pe ambele părți ale telefonului și o baterie suficient de mare. Ați putea alege Samsung S20 Ultra dacă doriți mai mult spațiu de stocare sau o cameră de 108MP și aveți un buget mai mare, dar pentru utilizarea de zi cu zi, Samsung S20 ar putea fi cea mai bună alegere din gamă pentru majoritatea persoanelor.
Sub carcasă se află un chipset puternic, fie un Qualcomm Snapdragon 865, fie Exynos 990, în funcție de zona în care locuiți sau din care achiziționați smartphone-ul, precum și 8 GB sau 12 GB RAM. Camera este un alt punct forte al lui S20, Samsung îmbunătățind o mulțime de specificații. Toate cele trei camere principale au fost îmbunătățite, inclusiv dimensiuni crescute ale pixelilor pentru a îmbunătăți fotografia pe timp de noapte, permițând să pătrundă mai multă lumină, și există, de asemenea, câteva modificări de software pentru a oferi o experiența generală mult mai bună.
Un alt punct forte al lui Samsung S20 este bateria sa de 4000 mAh. Este mai mare decât cea a lui S10, iar durata de viață este tipică pentru utilizarea zilnică. Bateria acestuia nu va rezista mai mult de o zi de utilizare normală, dar ce smartphone o face? Capacitatea extinsă a bateriei a avut o consecință negativă: a dus la înlăturarea mufei pentru căști. Este aceeași poveste și la Samsung S20 + și Samsung S20 Ultra și este pentru prima dată când compania renunță la funcția aceasta în gama de smartphone-uri S. Lui Samsung S20 îi lipsesc câteva caracteristici pe care Samsung S20 Ultra, dar și Samsung S21 Ultra le au, însă este mult mai accesibil ca și preț și este mult mai portabil.

Facebook Comments