Sergiu Vlad (USR): ”La Vârfurile s-a făcut curat!”

by Andreea Radu

Ca urmare a interpelării deputatului USR Arad, Sergiu Cosmin Vlad, în comuna Vârfurile a fost dezafectată groapa ilegală de gunoi, iar zona a fost salubrizată.

Filiala locală a USR a preluat nemulțumirile cetățenilor legate de modul defectuos de colectare a deșeurilor în comuna Vârfurile, unde firma însărcinată cu prestarea serviciilor de salubritate nu a respectat programul asumat, nu a distribuit pubele, gunoaiele fiind depozitate ilegal. Sesizarea a fost transmisă de deputatul arădean ministerului mediului, care a demarat un control.

Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Inspectorii gărzii de mediu s-au deplasat la locul unde au fost depozitate gunoaiele și au constatat că faptele reclamate sunt reale: zeci de metri cubi de deșeuri au fost abandonate pe o suprafață de aproape un hectar din intravilanul comunei Vârfurile.

În urma constatărilor, s-a dispus în sarcina primăriei Vârfurile salubrizarea suprafeței afectate, supravegherea zonei, montarea de panouri de avertizare precum și trimiterea unor dovezi privitoare la îndeplinirea acestor măsuri. Conform celor comunicate de Ministerul Mediului, în baza documentelor trimise de primărie, deja s-a finalizat curățarea și predarea gunoaielor.Ne bucurăm când vedem că instituțiile statului își îndeplinesc rolul și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor. USR va susține orice sesizare întemeiată a cetățenilor și ne vom asigura că cei care au competența să le soluționeze vor face eforturi pentru a le rezolva. Avem nevoie de un stat funcțional, pentru ca oamenii să beneficieze de pe urma taxelor și impozitelor pe care le plătesc.

Facebook Comments