Sergiu. Sergiu Bîlcea, acest veșnic ”elev de 10” al Aradului

by Dana B.

Da, avem ”Arădeni cu care ne mândrim”, iar în prim-planul mândriei de zilele acestea stau, cu siguranță, cele trei absolvente ale clasei a VIII-a care au reușit să obțină nota maximă la Evaluarea Națională: Bonca Liana Ștefana (CN ”Moise Nicoară”),  Maghiari Oana Cătălina (CN ”Moise Nicoară”) și Ciul Oana Andreea de la Liceul Național de Informatică Arad.

Da, lăudabil și faptul de a nu lăsa să treacă neobservată performanța celor trei arădence și acordarea diplomei ”Arădeni cu care ne mândrim”.

Dar! Să vrei ca tu, un simplu politician, fie chiar și ocupant temporar al funcției de vicepreședinte CJA, să fii aplaudat la scenă deschisă pentru performanța celor trei eleve  este un pic prea mult, prea ca la țară.

Cât despre poză, nu putem să nu ne întrebăm: Dacă era musai ca cineva să le însoțească pe cele trei eleve, de ce acolo nu apar părinții sau de ce nu profesorii? De ce Sergiu Bîlcea?

La cum evoluează treaba asta cu ”Arădenii cu care ne mândrim”, avem așa o presimțire că în curând vom afla că, odată intrat în bucla veșnicei campanii electorale, vicepreședintele CJA, asemeni lui Făt-Frumos, imediat după zecele obținut la Evaluarea Națională se va grăbi să ne arate cum e și cu zecele la Bac.

Copii, munciți, învățați, luați 10! De poze știm noi pe cineva care abia așteaptă să se ocupe…  veșnicul ”elev de 10” al Aradului, Sergiu. Sergiu Bîlcea.

 

COMUNICATUL CJA:

Cele trei eleve de nota 10 ale Aradului la examenul de Evaluare Naţională, Liana Ştefania Bonca, Oana Cătălina Maghiari și Ciul Oana Andreea, au avut parte de o surpriză plăcută. Ele au primit pe scena Teatrului de Vară diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, din partea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

„Performanţa celor trei fete este impresionantă. În spatele acestor rezultate este multă muncă, sacrificii, inteligenţă şi voinţă. Ele merită aprecierea Aradului, merită să fie cunoscute de publicul larg. De aceea, am ales să le acordăm diplomele într-un cadru special, la Teatrul de Vară. A fost un moment frumos atât pentru cele trei eleve cât şi pentru publicul numeros care le-a aplaudat cu generozitate. Felicitări celor trei eleve, părinţilor care le susţin zi de zi, profesorilor care muncesc alături de ele. Felicitări tuturor elevilor care au obţinut rezultate meritorii la acest examen, chiar dacă nota finală nu a fost 10 curat şi succes tuturor celor pe care îi aşteaptă alte examene importante. Susţinem performanţa în educaţie, pentru că doar prin ştiinţă de carte putem construi o societate mai bună, prosperă, liberă în viitor”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Facebook Comments