Sergiu Bîlcea (PNL): „PSD se întoarce la penali şi la Năstase!”

by Andreea Radu

Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad, consideră că PSD nu a învăţat nimic din votul românilor pentru referendum şi la alagerile europarlamentare. În loc să propună alt model de lider politic, PSD se întoarce la penali, la Adrian Năstase.

„Cei de la PSD sunt incurabili. Aveau şansa să propună oameni curaţi, oameni care să recunoască eroarea partidului de a proteja corupţii, de a critica instituţiile europene. În loc să facă asta, vedem că Viorica Dăncilă a găsit alt sforar, în persoana lui Adrian Năstase, condamnat penal, care a devenit mare sfătuitor şi strateg al PSD. Acest partid se întoarce de fiecare dată cu faţa spre trecut, nu este capabil să gândescă un viitor pentru România europeană. Prin contrast, PNL este partidul pro-european, care face România respectată în Europa.

Preşedintele Klaus Iohannis este apreciat de liderii europeni, aşa cum a arătat summit-ul Partidului Popular European organizat la Sibiu chiar de ziua Europei sau vizita Sanctităţii Sale, Papa Francisc. Aceste evenimente, organizate în jurul preşedintelui Iohannis, arată că Europa apreciază România, atunci când este reprezentată de oameni cu valori europene”, a declarat Sergiu Bîlcea. 

 

Facebook Comments