Sergiu Bîlcea e în campanie, în loc să asfalteze drumurile pline de gropi ale judeţului

by Paul Anghel
Please follow and like us:

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, participă la fel de fel de întâlniri cu cetăţenii municipiului. Practic, Bîlcea este cărat de organizaţiile PNL din cartiere pentru a-l face cunoscut în rândul oamenilor. În loc să se ocupe de drumurile judeţului, pline de gropi, liberalul pare mai preocupat de propria imagine.

Sergiu Bîlcea şi Călin Bibarţ sunt variantele PNL pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului, în cazul în care Gheorghe Falcă este ales europarlamentar. Deocamdată există doar lupte interne în PNL Arad, situaţia nu este una tranşată. Cert este că vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad ignoră total problemele judeţului, adică acelea de care ar trebui să se ocupe, doar pentru a fi prezent pe străzile municipiului la întâlniri de partid. În aceste întâlniri, Sergiu Bîlcea este însoţit de mai mulţi reprezentanţi PNL Arad.

Deşi multe dintre drumurile judeţene sunt sub orice critică, fiind pline de gropi, Sergiu Bîlcea are alte priorităţi.Situaţia este cu atât mai revoltătoare, cu cât Sergiu Bîlcea este cel care are în subordine drumurile judeţene.

Sursa foto: facebook.com

Facebook Comments