Serbia nu ne-a dat vreo şansă, la Europenele de polo

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Echipa masculină de polo a României a pierdut clar în faţa Serbiei, scor 15-7 (5-3, 1-1, 5-1, 4-2), în al doilea său meci din grupa B a Campionatelor Europene de la Budapesta. Învinşi şi de Olanda, cu 9-8, tricolorii au rezistat bine în prima jumătate a meciului, dar apoi sârbii au făcut legea în bazin, impunându-se fără probleme. Pentru a mai putea spera la locul trei în grupă, România are nevoie de o victorie la două goluri diferenţă în faţa Rusiei.

Pentru România, antrenată de grecul Athanasios Kechagias, au înscris Cosmin Radu 2 goluri, Nicolae Oanţă 2, Mihnea Gheorghe, Andrei Prioteasa şi Vlad Georgescu. Din lotul României fac parte şi arădenii Vancsik şi Gergelyfi, ambii evoluând în Ungaria. Într-un alt meci din grupa României, Rusia a dispus de Olanda cu 15-9.

Ultimele partide din grupă se vor disputa sâmbătă 18 ianuarie, România – Rusia (12:30) şi Serbia – Olanda (21:30). Ultima clasată va juca pentru locurile 13-16, iar formaţiile de pe locurile 2 şi 3 se luptă pentru calificarea în sferturi, unde va merge direct câştigătoarea grupei.

Facebook Comments