Sepsi va juca în EuroCup. ICIM, încă un an în afara cupelor?

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Rezultat surprinzator in FIBA EuroCup Women la baschet, dupa tragerea la sorti a grupelor competitiei continentale feminine: trei “acvile” se vor duela intre ele in grupa E, anunţă site-ul Federaţiei, frbaschet.ro.

Astfel, Sonia Ursu va evolua pentru noua ei echipa, Sleza Wroclaw (Polonia) impotriva Gabrielei Marginean – proaspat anuntata la AGU Spor (Turcia) – si a Claudiei Pop, sportiva care va evolua in sezonul viitor tot in Turcia, la Istanbul Universitesi. Pe langa cele trei echipe, grupa E va fi completata de o a patra formatie, venita din calificari.

In ce priveste tara noastra, ea va fi reprezentata la nivel de club de catre ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana ultimei editii a LNBF. Gruparea covasneana va evolua in grupa D din EuroCup, alaturi de polonezele de la Energy Torun, de semifinalista editie precedente, Hatay BB (Turcia), si de o echipa care va pierde primul tur de calificare din EuroLeague Women.

Partidele din FIBA EuroCup Women vor incepe pe 12 octombrie. Univ.Goldiş ICIM Arad nu a anunţat că s-ar înscrie în vreo competiţie europeană, o posibilă destinaţie fiind Liga Europei Centrale, competiţie în care a performat în câteva rânduri.

Olimpia Braşov şi-a manifestat deja dorinţa de a participa în ediţia următoare a CEWL, în vreme ce Federaţia ar aştepta un răspuns şi din partea echipelor CSM Satu Mare, Universitatea Cluj-Napoca şi ICIM Arad.

Facebook Comments