SENIORII AR PUTEA REVENI IN IARBA, DAR UTA NU ESTE PROGRAMATA LA MOTRU!

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Pericolul de a fi depăşiţi în clasament de Minerul Motru i-a convins pe oficialii UTA-ei să apeleze din nou la seniori. Miza este destul de mare, atâta timp cât locul 10 la finalul sezonului ar putea rămâne în seria de vest a Ligii a II-a. Totul ca urmare a desfiinţării Coronei Braşov, care ar fi urmat ca în toamnă să ocupe un loc în seria „Bătrânei Doamne”. Numai că emoţiile arădenilor nu se opresc aici, iar finalul campionatului se anunţă interesant. Cu 15 puncte adunate, UTA nu este încă sigură de locul 4 în play-out, la care râvneşte chiar adversara de miercuri, Minerul Motru, aflată la cinci lungimi în spate.

Cei din conducerea clubului arădean sunt conştienţi că echipa trebuie să nu piardă la Motru, pentru a îşi păstra poziţia actuală şi a spera în rămânerea în eşalonul secund. Asta dacă, printr-o minune, se vor rezolva şi problemele financiare, extrem de grave la ora asta. UTA mai are o mare problemă: Federaţia nu a mai păsuit clubul pentru cele 5 baremuri restante la arbitraj şi echipa nu este programată pentru meciul de miercuri, ora 18. Iar cum Marţian nu a mai ajuns astăzi la Arad, sunt şanse slabe ca UTA să joace la Motru, cel mai probabil urmând să piardă la „masa verde”.

Da, e adevărat că cei din conducere ne-au cerut să jucăm miercuri, pentru că un egal la Motru ne-ar fi suficient pentru a ne salva. Dacă ar juca juniorii, ar fi foarte greu. Dar problema e că UTA nu este programată, îmi este greu să cred că se vor plăti aceşti bani, nu văd cine ar putea să o facă”, ne-a declarat Bogdan Apostu. Atacantul UTA-ei nu crede într-o minune, şi anume ca Marţian să plătească baremurile restante, plus tot ce ţine de o deplasare:

„Situaţia e într-un fel de râsul curcilor, pentru că se apelează la noi după ce am fost umiliţi şi făcuţi în toate felurile, fiindu-ne îngrădit dreptul la muncă. Dacă totuşi s-ar plăti acele baremuri, plus deplasarea şi cazarea, ceea ce înseamă destui bani, vom discuta între noi ce vom face, pentru că nu pot eu să decid în numele a 15 jucători umiliţi”, mai spune Apostu.

Facebook Comments