Semiremorcă cu nereguli, descoperită la P.T.F Vărșand

by Cristian Dobre

Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au descoperit o semiremorcă, ce făcea parte dintr-un ansamblu rutier condus de un cetăţean din Belarus, ce avea seria de la şasiu falsă şi inspecţia tehnică periodică expirată.

În data de 05.02.2020, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean din Belarus, P.H., în vârstă de 42 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Volvo şi semiremorcă marca Schmitz Cargobull, ambele înmatriculate în Polonia.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi documentele ansamblului rutier.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de şasiu a semiremorcii înscrisă în certificatul de înmatriculare, prezentat la control, nu corespunde cu seria de şasiu aplicată pe semiremorcă. De asemenea, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că semiremorca are certificatul de înmatriculare suspendat, deoarece inspecţia tehnică periodică este expirată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments