SEFUL PNL TARNOVA, ACUZAT CA A AMENINTAT CU MOARTEA UN CONSILIER PDL

by Cosmin Mihuta

Preşedintele organizaţiei PNL Târnova, Cornel Gabor, fost viceprimar al comunei, considerat mâna dreaptă a primarului Florin Farcaşiu, este acuzat că l-a ameninţat cu moartea pe consilierul PD-L Ioan Suciu. Episodul s-a petrecut miercuri seara şi face parte din războiul nesfârşit care se duce la Târnova între cei de la PNL, pe deoparte, şi ce de la PD-L şi PSD, de cealaltă parte.

Ioan Suciu, consilier PD-L la Târnova, susţine că, miercuri seara, a fost ameninţat cu moartea de către fostul viceprimar Cornel Gabor, în public, de faţă cu alţi doi martori. „Am primit ameninţări cu moartea, mi-a zis că o să-mi lase fetele fără tată, că toată viaţa o să se ocupe de fetele mele. Este un om extrem de periculos. Probabil e nemulţumit că nu i-au ieşit planurile. Vroia să fie din nou viceprimar, iar acum şi-au dat demisia toţi din consiliul local, sperând să fie dizolvat consiliu“, spune Ioan Suciu. Consilierul PD-L afirmă despre fostul viceprimar că e un om răzbunător şi că se teme de ameninţările acestuia, mai ales că omul lui Farcaşiu posedă şi o armă. „Cunoscându-l ca un om răzbunător, mi-e frică pentru familie. Am înţeles că are şi o armă. Cum poate un astfel de om să aibă armă ? Mâine o să depun plângere penală la poliţie, să se ia măsuri faţă de astfel de ameninţări“, susţine Ioan Suciu.

Fostul viceprimar Cornel Gabor nu este pentru prima dată când se află în prim-planul unui scandal. În 2012, în timpul alegerilor locale, Cornel Gabor a fost acuzat că a intrat peste un localnic (Dumitru Beuca) în casă, împreună cu alţi cetăţeni.  „Cei cinci au început să mă bată, în timp ce fostul viceprimar, Gabor Cornel, mi-a spart tabloul de siguranţă. În tot acest timp, cei care strigau afară au aruncat şi cu beri în casa mea, în geamuri, peste tot. Dintre toţi cei prezenţi am reuşit să recunosc 18 dintre ei. Când a văzut că sunt pus la pământ, iar cei cinci săreau peste mine, disperat, băiatul meu de 19 ani s-a dus în casă şi a venit cu drujba. Intenţia lui a fost să îi sperie, să îi descurajeze şi să îi facă să mă lase în pace. Nu a atins pe nimeni cu drujba, nu a fost zgâriat nimeni, iar în plus, era în curtea mea“, declara, la vremea respectivă, Dumitru Beuca.

 

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

Facebook Comments