Șeful firmei `Îngrijiri la domiciliu` și-a pus capăt zilelor la birou. Urma să devină tată

by Andreea Radu

Asistenul medical din Arad, Ionuț Mureșan, cel care avea și firma Îngrijiri la domiciliu” s-a sinucis în seara de 1 martie. Ionuț era unul dintre cei mai cunoscuți din branșa sa în județul Arad și nu numai.
Ionuț Mureșan a ales să își pună capăt zilelor în propriul birou, care se află pe Calea Timișoarei (Aradul Nou). Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.
Firma de îngrijiri la domiciliu îi purta numele și mulți arădeni au apelat la el mai ales în pandemie. Firma a extins-o și la Oradea iar în plan era să deschidă un punct de lucru și la Timișoara.
De la aflarea veștii că Ionuț nu mai este pagina de Facebook s-a umplut de mesaje.
„Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace…atât pot spune ai fost un om dedicat munci tale …. bunica mea azi trăiește datorita ție …doar Dumnezeu știe ce a fost în inima ta de ai procedat așa. Odihnească veșnică!”, este doar unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare Facebook.
În luna februarie Ionuț părea fericit și anunța pe Facebook faptul că împreună cu iubita sa Silvia vor deveni părinți.
„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, este mesajul postat de Ionuț.
Apropiații nu își dau seama de ce a recurs la acest gest, mai ales că anul acesta s-a arătat foarte îndrăgostit și plin de viață: „Nu este neaparat ca mă laud, daaaar am cea mai frumoasă iubită din intreaga lume”, este unul dintre mesajele în care apare iubita lui în poze.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Facebook Comments